Film

Døgnrapport

Tørk Haxthausen, 1961, 25 min., Reallyd

Ordenspolitiets arbejde som det afspejles i en enkelt døgnrapport fra en politistation i den danske provinsby Holbæk, 12.-13. maj 1961. Jensen er faldet ned ad trappen ved frugthandleren på Algade og har i beruset tilstand sparket en politimand. Politiet ledsager en bred transport med et sommerhus ud af byen. En ung pige indleverer et lommeur, hun har fundet på gaden.  En mand melder at have set en bilist ved Vipperød, der slingrede frem og tilbage på landevejen. Holbækgarden skal ledsages gennem byen. En kvinde skal have besked om, at hendes mand er blevet indlagt på Holbæk Sygehus. En formodet farlig pyroman er gået fra Nykøbing Statshospital på vej mod Jyderup. Knallertkørere terroriserer en campingplads. Der skal handles på det hele.

Denne film kan desværre ikke indlejres på andre hjemmesider pga. rettigheder.

Kommentarer

Lars Wichmann Larsen man, 01/20/2020 - 20:39

Dejlig film. Jeg har boet i og ved Holbæk i mange år. Det skildrer godt nok en anden tid må man sige. Bare de knallerter !

John Teglstrup Rasmussen man, 03/16/2020 - 08:20

Det er min fader, Frands Rasmussen, der patruljerer i filmens start! Derefter ser man vagthavende Andersen på politistationen i Holbæk.

CAPTCHA Dette spørgsmål er for at teste om du er et menneske og for at undgå spam.

Tilføj kommentar

Din kommentar skal godkendes, før den vises på siden.
Har du et teknisk problem? Se Spørgsmål og svar.
Ønsker du at købe en kopi af filmen eller klippet? Kontakt filmarkivet@dfi.dk