Klip

Det unge Grænseværn i St. Jyndevad

1939, 2:18 min

Præsentation af foreningen Det Unge Grænseværns arbejde i Store Jyndevad. På Jyndevad Kro driver foreningen foruden vandrehjem og offentligt gæstehjem en omfattende vandrelærerindevirksomhed.

Se mere

Lav dit eget klip

Hvis du har viden om et sted, en person, eller andet i filmen, som ikke findes på kortet, så kan du selv lave et klip og skrive din egen historie.

Du kan dele dit klip med andre, og du kan placere det på kortet her på siden. Lav dit eget klip i filmen

Kommentarer

Helmut Lorentzen tor, 11/23/2017 - 17:26

Når jeg ser alle disse smukke billeder fra min gamle føde by, så kommer der mange minder frem fra den gang vi brugte mølledammen som var vores tumleplads med både fiskeri badning, løbe på skøjter om vinteren, dette med badning kunde somme tider godt være lit pinligt, for badebukserne de var hjemme strikket, og når så der var piger i bland os og vi drenge tog en tur på hovedet i vandet var der ikke altid at bukserne de sad på rette plads nå vi kom oven vande igen.

Catharina Erzeninks, født Nielsen man, 03/26/2018 - 09:58

Jeg er født 1935 på Jyndevad mark, gået i Jyndevad skole, hos lære Spandet og fru Knudsen.
Flyttede i 1948 efter min far var død.Jeg mindes også stranden ved mølledammen. dengang var Store Jyndevad en by med liv i 2 købmænd, bager, 2 smede og også købmand Mortensen i Lille Jyndevad,det var også en cykelsmed Georg mener jeg han hed.

Frode Sejlund ons, 02/20/2019 - 13:48

Min mor Hilda Fogt boede på vandrehjemmet med Snoghøj Gymnastikhøjskole i marts 1938. Jeg har nogle fotos og en sang fra besøget.

CAPTCHA Dette spørgsmål er for at teste om du er et menneske og for at undgå spam.

Tilføj kommentar

Din kommentar skal godkendes, før den vises på siden.
Har du et teknisk problem? Se Spørgsmål og svar.
Ønsker du at købe en kopi af filmen eller klippet? Kontakt filmarkivet@dfi.dk