Del din viden

Fra filmen 'Politikens filmjournal 079', (1951)

Ved du noget om opdyrkningen af Vildmosen i 1920, ringridningens historie eller om togkatastrofen ved Tommerup Station i 1946? Hvis du har særlig viden eller en god historie om begivenheder, steder eller mennesker på en film, så er der rig mulighed for at dele det med andre. Du kan dele din viden på følgende måder:

Da en del af filmene og klippene bliver delt og dermed kommenteret på Facebook, poster vi af og til kommentarer derfra – dog altid i anonymiseret form, med mindre vi har fået tilladelse fra den pågældende bruger.

  • Skriv i kommentarboksen ved film og klip på sitet, og berig websitet med mere viden.
  • Lav dit eget klip i en af sitets film, og forsyn det med oplysninger. Klippet kan du dele med andre eller gemme det til dig selv som link. Hvis du angiver sted i klippet, ser vi det igennem og lægger det ind på vores danmarkskort, så andre kan få gavn af dit klip.

Se her, hvordan du kan oprette, dele og placere klip på kortet: 

Vær opmærksom på, at kommentarer og klip skal godkendes af redaktionen, inden de bliver lagt på websitet. Klip uden præcis stedsangivelse lægges ikke på websitet. Vi opfordrer til at holde en god tone i kommentarsporet. Racistiske eller anstødelige kommentarer vil ikke blive publiceret. Det samme gør sig gældende med reklame. Personangreb og uimodsagte anklager kan blive anonymiserede.

​Da en del af filmene og klippene bliver delt og dermed kommenteret på Facebook, poster vi af og til kommentarer derfra – dog altid i anonymiseret form, med mindre vi har fået tilladelse fra den pågældende bruger.