Film

Danmark 1974

Ole Askman, 1974, 20 min., Musik

Vort land som vi (og Danmarks Turistråd) elskede at se det i sommeren 1974 - med den distance, det giver, at se det hele fra oven ...

Optagelser af Fanefjord Kirke på Møn, med tog over Storstrømsbroen, Egeskov Slot, Spøttrup Middelalderborg, Frederiksborg Slot, Torbenfeldt ved Holbæk, Tranekær på Langeland, Fredensborg Slot, Dronning Alexandrines Bro, Svendborgsundbroen, Limfjordstunnelen, Knippelsbro, færgeoverfarten mellem Halskov og Knudshoved, Lillebæltsbroen, færgeoverfarten mellem Salling og Mors, Silkeborgsøerne, Cirkus Benneweis, Møns Klint, en badestrand, Grenen i Skagen, skoleskibet Danmark på søen, Kronborg Slot, Stevns Klint, Vesborg Fyr på Samsø, en campingplads, Dyrehavsbakken, Motorring 3, Gyden og Brogade i Ærøskøbing, moderne huse, veje med svedende vejarbejdere, en bilkirkegård, Københavns Havn, industrihavne, Hammershus, kanalrundfart i Københavns Kanaler, luftoptagelser af København og Tivoli.

Denne film kan desværre ikke indlejres på andre hjemmesider pga. rettigheder.

 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere.

CAPTCHA Dette spørgsmål er for at teste om du er et menneske og for at undgå spam.

Tilføj kommentar

Din kommentar skal godkendes, før den vises på siden.
Har du et teknisk problem? Se Spørgsmål og svar.
Ønsker du at købe en kopi af filmen eller klippet? Kontakt filmarkivet@dfi.dk

Tema

Os, dem og Dirch - turistfilm fra Danmark

De vælter ind over grænserne. De kommer med tog, fly og bil. Krydstogtskibene kæmper om kajpladserne ved Langelinie i København, og på den jyske vestkyst skal man mestre et forståeligt tysk for at betjene de mange glade sommerhusgæster. Men de har penge på lommen. Og de tager hjem igen. Det er sommer i Danmark.