Film

Velkommen til Oslo

Albert Owesen, 1955, 12 min., Norsk speak
DA NO

En film om Oslo, som viser hvad byen har at tilbyde turister og fastboende. Sightseeing-turen starter på Oslo rådhus og Akershus. Derefter fortsætter turen forbi havnen og fjorden, diverse museer og andre fornøjelser. Filmen slutter med Oslodagen i juni, hvor karnevalsstemning spreder sig i byen.

'Velkommen til Oslo' er en Oslofilm. Oslofilm er en samling på ca. 180 kortfilm, produceret af Oslo Kinematografer i perioden 1947 til 1982. Hensigten med oslofilmene var at sikre dokumentation af Oslos miljøer og historiske udvikling.

Filmen har valgfrie norske undertekster.

Denne film kan desværre ikke indlejres på andre hjemmesider pga. rettigheder.


Filmen ejes af Oslo byarkiv og filen kommer fra Nasjonalbiblioteket (filreference: Mavis 794344-10, kontakt: https://sporbiblioteket.nb.no/)  

 

En film om Oslo, som viser hva byen har å tilby turister og fastboende. Sightseeingturen starter ved Oslo Rådhus og Akershus. Turen fortsetter så forbi havnen og fjorden, ulike museer og andre fornøyelser. Filmen avsluttes med Oslo-dagen i juni, da brer det seg karnevalsstemning i byen.

'Velkommen til Oslo' er en Oslofilm. Oslofilm er en samling på ca. 180 kortfilmer produsert av Oslo kinematografer i perioden 1947 til 1982. Hensikten med oslofilmene var å sikre dokumentasjon av Oslos miljøer og historiske utvikling.

Filmen har valgfrie norske undertekster.

Filmen eies af Oslo byarkiv og filen kommer fra Nasjonalbiblioteket (arkivreferanse: Mavis 794344-10, kontakt: https://sporbiblioteket.nb.no/)  

Se mere

Kommentarer

Der er ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere.

CAPTCHA Dette spørgsmål er for at teste om du er et menneske og for at undgå spam.

Tilføj kommentar

Din kommentar skal godkendes, før den vises på siden.
Har du et teknisk problem? Se Spørgsmål og svar.
Ønsker du at købe en kopi af filmen eller klippet? Kontakt filmarkivet@dfi.dk