Film

Til husbehov

Theodor Christensen, Ole Roos, 1963, 19 min., Speak

Filmen er et indslag i diskussionen om Danmarks produktion af boliger. Boligministeriets Produktivitetsudvalg har givet Theodor Christensen frie hænder til at udforme dette diskussionsindlæg og har ikke på forhånd taget stilling til de i filmen fremsatte synspunkter. Filmen blev pga. den iboende kritik af landets boligpolitik henlagt af Boligministeriet i mere end et halvt år, før den blev vist for offentligheden på tv. Den affødte efterfølgende en hed debat i medierne.

Denne film kan ikke indlejres på andre hjemmesider pga. rettigheder.

 

Kommentarer

Karsten Leo Deleuran, økonom tir, 01/17/2023 - 21:31

Jeg mener at filmskaberem ikke forstår hvordan det frie marked fungerer,Efterspørges smør produceres der smør. Efterspørhes der tøj bliver der produceret tøj. Og efterspørges boliger bliver der - på et frit marked - produceret boliger. Der er aldrig mangel på boliger. Kun på købekraft. Og den vil altid indfinde sig , før eller siden.

CAPTCHA Dette spørgsmål er for at teste om du er et menneske og for at undgå spam.

Tilføj kommentar

Din kommentar skal godkendes, før den vises på siden.
Har du et teknisk problem? Se Spørgsmål og svar.
Ønsker du at købe en kopi af filmen eller klippet? Kontakt filmarkivet@dfi.dk

Tema

Theodor Christensen

Filminstruktør, provokatør, kosmopolit, teoretiker, filmkritiker, modstandmand, mentor, lærer. Theodor Christensens engagement var kæmpestort, og han havde fingrene i stort set alt, der rørte sig i filmens verden i sine 30 aktive år. Se en samling af film instrueret af dansk dokumentarfilms Grand Old Man.